Ontdek nu hét alternatief voor een gefractioneerde CO2-laserbehandelingUw huid is uw handelsmerk. Door het natuurlijk ouder worden van onze huid krijgen we grove lijntjes in ons gezicht. Helemaal niets mis mee, maar wat als wij u konden vertellen dat er een oplossing bestond om uw huid op een natuurlijke manier van buitenaf én van binnenuit te vernieuwen?

Vroeger was een gefractioneerde CO2-laserbehandeling daarvoor de beste oplossing. Helaas heeft deze laserbehandeling veel nadelen. De behandeling is heel pijnlijk. Bovendien is de downtime aanzienlijk. Die kan tot 10 dagen duren. Er kunnen ook littekens en brandwonden ontstaan. Ook is het niet geschikt voor ieder huidtype. Personen met een donkere huid zijn bovendien minder goed te behandelen omdat er een grotere kans is op pigmentverschuivingen na de behandeling.

Gelukkig hebben we bij MPT hét alternatief voor de CO2-laserbehandeling, namelijk de Tixel® behandeling. U kan het vergelijken met de CO2-laser maar kenners lieten eerder al weten dat dit apparaat een verbetering is op de CO2-laser. Tixel biedt dezelfde uiteindelijke resultaten als na een CO2-behandeling. Dat is dus de beste reden om te kiezen voor Tixel!

Tixel behandeling voor een verzorgde, jonge en strakke huid

De Tixel® behandeling is een erg doeltreffende methode voor huidverjonging. Het innovatief apparaat werd speciaal ontworpen voor artsen en dankt zijn werking aan thermomechanische ablatie (TMA). Het maakt, met andere woorden, gebruik van warmte (400°C) om de huid te verjongen en is bijgevolg stralingsvrij.

De vierkante behandelkop bevat minuscule titanium pinnetjes die kleine gaatjes in de huid maken zonder daarbij de huid te verbranden. Hierdoor kan de warmte diep in de huid worden gebracht en zet het aan tot het aanmaken van collageen en elastine. Deze huideigen stoffen dragen bij aan de huidelasticiteit en de verjonging ervan. Na de behandeling nemen rimpels drastisch af en verbetert de huidconditie aanzienlijk.

Bent u bezorgd over de pijn bij zo'n behandeling? Dan kunnen wij u alvast geruststellen. Het Tixel® behandelingsproces verloopt snel en zo goed als pijnloos. De behandelkop wordt dusdanig kort op de huid aangebracht en per warmtepuls staat de kop maar een paar milliseconden in contact met de huid. Hierdoor is de behandeling nagenoeg pijnloos, in tegenstelling tot de gefractioneerde CO2-laser. U zal slechts een prikkelend, warm gevoel ervaren maar de positieve gevolgen van dien zijn eindeloos. 

Dit alternatief is geschikt voor alle huidtypen en iedereen met beginnende ouderdomsverschijnselen. Niet alleen het gezicht kan worden behandeld met het Tixel® apparaat. Ook andere lichaamszones zoals de decolleté, billen, buik en benen hebben er baat bij.

De voordelen van de Tixel® behandeling

  • Laagdrempelige anti-aging behandeling 
  • Zo goed als pijnloos.
  • Relatief veilig en snel (een behandeling duurt ongeveer een half uur).
  • Korte herstelperiode.
  • Weinig of geen nevenwerkingen.
  • Langdurende, excellente resultaten.

Heeft u nog vragen over dit proces? Lees dan hier alvast meer.

Bent u op zoek naar een professioneel apparaat voor huidverjonging? 

Neem dan nu contact met ons op.

Contacteer ons

Meest recent

Meer referenties

Ontdek ook

Hoe kunnen wij u helpen?