Doelgerichte verzorging met medische laserapparatuur - MPT International

Kies voor een doelgerichte verzorging met de juiste technologie & producten

Sinds 1985 medisch lasergebruik in België

Mark Joris, de eigenaar van MPT International nv, specialiseert zich al meer dan 35 jaar in de verkoop van medische laserapparatuur en als applicatiespecialist leidt hij ook geïnteresseerden op in de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van medische licht- en lasertechnologie, radiofrequentie en thermo-mechanische ablatie. De knowhow en de expertise die hij in al die jaren heeft opgebouwd, maken MPT International uniek in de Benelux.

“Sinds 1985 was ik de pionier van het medisch lasergebruik in de verschillende specialismen, zoals neurochirurgie, gastro-enterologie, urologie, vaatchirurgie, gynaecologie, oogheelkunde, dermatologie en plastische chirurgie.

Tot vandaag leid ik nationaal en internationaal medici, verpleegkundigen en paramedici op in het gebruik van laser-, IPL-, radiofrequentie- en thermo-mechanische ablatieapparatuur. Zelf volg ik ook nog geregeld opleidingen in het buitenland want ik wil mijn kennis up-to-date houden.  Zo behaalde ik het diploma van 'Certified Laser & IPL Therapist' van de Amerikaanse NCLC (National Council on Laser Certification). Zo kan ik mijn knowhow delen met collega’s in de USA, Canada, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten (UAE).”

“We bevelen ons graag bij u aan.”

Ontmoet Ons Team

image

Marc Joris

Zaakvoerder

image

Diane Meuris

Businesspartner

Laatste nieuws

Hoe kunnen wij u helpen?