De Tixel®-methode voor Ooglidcorrecties


"De Tixel®-methode voor Ooglidcorrecties: Een Diepgaande Blik op Innovatieve Huidverjonging" 

In de wereld van esthetische behandelingen is de zoektocht naar effectieve en minder invasieve methoden voor huidverjonging voortdurend in ontwikkeling. Een opkomende technologie die de aandacht trekt in de context van ooglidcorrecties, is de Tixel®-methode.

Wat is de Tixel®-methode?

De Tixel®-methode is een fractionele huidbehandeling die thermo mechanische ablatie gebruikt.  In eenvoudiger termen, het maakt gebruik van warmte om microscopisch kleine gaatjes in de huid te creëren, wat resulteert in collageenstimulatie en huidverstrakking. Deze methode wordt steeds vaker bij huidtherapeuten, artsen en plastisch chirurgen toegepast op het gebied van ooglidcorrecties .

Wat zijn de voordelen van de Tixel®-methode?

  • Minder invasief: In vergelijking met sommige chirurgische ooglidcorrecties is de Tixel®-methode minder invasief, wat kan leiden tot minder hersteltijd.
  • Collageenstimulatie: De warmte stimuleert de natuurlijke collageenproductie, wat bijdraagt aan langdurige verbeteringen in de huidtextuur.
  • Gerichte behandeling: De Tixel®-methode kan gericht worden toegepast op specifieke gebieden, waardoor nauwkeurige behandeling mogelijk is.
  • Zo goed als pijnloos.

Conclusie

In conclusie biedt de Tixel®-methode een veelbelovende benadering voor ooglidcorrecties,  minder invasief en potentieel zeer gunstige resultaten.

Contactgegevens van MPT International nv

Voor meer informatie over de Tixel®-methode en andere diensten op het gebied van medische licht- en lasertechnologie, kunt u contact opnemen met MPT International nv. via e-mail : info@mpt.be of bel op het tel. nr +32 11 28 42 46.


Meest recent

Meer referenties

Ontdek ook

Hoe kunnen wij u helpen?