Topserums van de hoogste kwaliteit ter wereld | AQ Skin Solutions

Topserums van de hoogste kwaliteit ter wereld met groeifactoren van menselijke
fibroblasten

Grensverleggend in de aanpak van huidverjonging

AQ Skin Solutions werd opgericht in 2008 door Dr. Ahmed Al-Qahtani, immunoloog en uitvinder, die de meest innovatieve serums met menselijke groeifactoren ontwikkelde.

AQ combineert authentiek onderzoek met geavanceerde klinische ervaring en produceert serums met de hoogste concentratie van groeifactoren van menselijke
fibroblasten. AQ heeft grenzen verlegd in de aanpak van huidverjonging en de dagelijkse huidverzorging.

Kies daarom voor een doelgerichte verzorging en de juiste producten.

Het verschil: gepatenteerde technologie met menselijke groeifactoren

Dr. Ahmed al-Qahtani staat bekend om zijn uitgebreide werk in medische toepassingen van groeifactoren voor de genezing van verwond weefsel en de creatie van kunstmatige huidtransplantaties. Zijn baanbrekende onderzoek heeft aangetoond hoe effectief het behoud van groeifactoren kan worden aangewend voor maximale  doordringing en effectiviteit.

voor

na 7 dagen

na 14 dagen

na 21 dagen

De cosmeceutische serums van AQ Skin Solutions® zijn uniek omdat ze de enige ter wereld zijn die geconditioneerde groeifactoren van menselijke fibroblasten bevatten.

Medisch onderzoek heeft aangetoond dat deze gepatenteerde technologie het potentieel biedt om het celverouderingsproces om te keren, littekens te vervagen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren met betrekking tot huid, haarzakjes en vaginale wanden.

Menselijke groeifactoren geven het lichaam het vermogen om zichzelf te verdedigen na operaties, bij blootstelling aan uv-straling en bij brand- en andere wonden.

AQ Skin Solutions® Producten

Prijzen & Bestellen

  • AQ ACTIVE SERUM:           €157,-
  • AQ EYE SERUM :                   €105,-
  • AQ HAIR COMPLEX :         €315,-
  • AQ LASH :                                  €126,-
  • AQ VRS CREAM:                   €210,-
  • AQ RECOVERY SERUM   €263,-
  • AQ REPAIR MARK.             €27,-
Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Let op voor onbevoegde internetverkopers

AQ Skin Solutions kan de kwaliteit of de echtheid van producten niet garanderen die zijn gekocht bij onbevoegde internetverkopers zoals Amazon, Ebay, Cart Crush, Zabiva, Chosen Meds, Walmart, Esbelle Beauty, e.a. De enige manier om ervoor te zorgen dat uw producten echt zijn, is om ze bij erkende professionals te kopen

Hoe kunnen wij u helpen?