Tixel®: een veelbelovende disruptieve technologieTixel® is een innovatief, gefractioneerd systeem voor huidverjonging met de unieke titanium tip, gepatenteerd door Novoxel®, speciaal ontworpen voor artsen. De Tixel® is het beste toestel op de markt voor huidverbetering. 

Tixel® behandeling voor een verzorgde, jonge en strakke huid

De Tixel® behandeling is een erg doeltreffende methode voor huidverjonging. Het innovatief apparaat werd speciaal ontworpen voor artsen en dankt zijn werking aan thermomechanische ablatie (TMA). Het maakt met andere woorden gebruik van warmte (400°C) om de huid te verjongen en is bijgevolg stralingsvrij.

De vierkante behandelkop bevat minuscule titanium pinnetjes die kleine gaatjes in de huid maken zonder daarbij de huid te verbranden. Hierdoor kan de warmte diep in de huid worden gebracht en zet het aan tot het aanmaken van collageen en elastine. Deze huideigen stoffen dragen bij aan de huidelasticiteit en de verjonging ervan. Na de behandeling nemen rimpels drastisch af en verbetert de huidconditie aanzienlijk.

Zo goed als pijnloos

Het Tixel® behandelingsproces verloopt snel en zo goed als pijnloos. De behandelkop wordt dusdanig kort op de huid aangebracht en per warmtepuls staat de kop maar een paar milliseconden in contact met de huid. Hierdoor is de behandeling nagenoeg pijnloos, in tegenstelling tot verschillende andere huidverbeteringsapparaten. 

Dit alternatief is geschikt voor alle huidtypes en iedereen met beginnende ouderdomsverschijnselen. Niet alleen het gezicht kan behandeld worden, ook andere lichaamszones zoals de decolleté, billen, buik en benen hebben er baat bij.

Huidverjonging voor jouw klanten: resultaat na 4 behandelingen

Na 4 behandelingen zie je al een duidelijk resultaat. Bekijk enkele resultaten van de behandelingen met Tixel®.

"We merken dat patiënten meer dan ooit tevreden zijn. Ze ervaren nauwelijks downtime, zien mooie resultaten en vinden de behandeling zeer goed te verdragen." - Dr. P. Meyer en Dr. C. Zeyen - Kliniek aan de Maas - Maastricht (NL)

De voordelen van de Tixel® behandeling

  • Laagdrempelige anti-aging behandeling  
  • Zo goed als pijnloos
  • Relatief veilig en snel (een behandeling duurt ongeveer een half uur). 
  • Korte herstelperiode
  • Weinig of geen nevenwerkingen
  • Langdurende, excellente resultaten

Bent u op zoek naar een professioneel apparaat voor huidverjonging?

Neem dan nu contact met ons op.

Meest recent

Meer referenties

Ontdek ook

Hoe kunnen wij u helpen?