Ontdek de geheimen van een stralende huid met TIXEL® Skin Renewal


Bent u op zoek naar effectieve behandelingen voor huidverjonging, huidvernieuwing en huidverbetering? Bij MPT International nv bieden wij innovatieve technologieën aan, zoals TIXEL® Skin Renewal. Met TIXEL® kunnen uw patiënten genieten van een stralende huid en de voordelen van een niet-invasieve behandeling.

Wat is TIXEL®?

TIXEL® is een innovatief, gefractioneerd systeem voor huidverjonging met een unieke titanium tip. Het is speciaal ontworpen voor artsen en huidtherapeuten en biedt een veilige en comfortabele behandeling voor verschillende lichaamszones. In tegenstelling tot laserstralen of radiofrequentie, werkt TIXEL® met pure, natuurlijke hitte.


Voordelen van TIXEL® Skin Renewal:

TIXEL® Skin Renewal biedt diverse voordelen voor uw huid en behandelingen:

 • Veelzijdige toepassingen: TIXEL® kan gebruikt worden voor verschillende behandelingen, waaronder glabella-fronsrimpels, ooglidrimpels, acnelittekens, verfrommelde kin, decolleté, voorhoofdfronsrimpels, kraaienpootjes, lachrimpels, lipcontouren, halsplooien en nog veel meer, o.a. poriënverkleining, acne en striae.
 • Behandelgebieden: TIXEL® kan toegepast worden op het gezicht, hals, decolleté, handen, armen en lichaam.
 • Geen straling: TIXEL® werkt zonder laserstralen of radiofrequentie, wat betekent dat het stralingsvrij is en veilig voor de patiënt en de behandelaar.
 • Steriele titanium tip: De titanium tip van TIXEL® is biocompatibel, steriel en herbruikbaar voor een optimale hygiëne.
 • Klein & draagbaar: TIXEL® is klein, licht en gemakkelijk te transporteren.
 • Zo goed als pijnloos: de TIXEL® systematiek is zo ontworpen dat verdovende crème niet nodig is, omdat de behandeling vrijwel pijnloos is.
 • Veelzijdige behandelmogelijkheden: Met TIXEL® kunnen we ook perfect niet operatieve ooglidcorrecties uitvoeren.

Eigenschappen van TIXEL® Skin Renewal:

 • Multifunctionele toestellen: Onze toestellen zijn ablatief en non-ablatief te gebruiken. Ze kunnen ook actieve bestanddelen de huid insluizen.
 • Tijd tussen twee behandelingen: Wij raden een interval van 1 maand aan tussen de behandelingen.
 • Behandelplan: Voor optimale resultaten adviseren wij 4 tot 6 sessies. 
 • Korte downtime: Na de behandeling kan de huid gedurende 3-4 uur gevoelig en rood zijn. Ook kan de behandelde zone 2-3 uur na de behandeling aanvoelen alsof de huid verbrand is door de zon.
 • Zichtbare verbetering: Na de eerste behandeling zal uw patiënt al binnen een maand zichtbare verbetering van de huid kunnen ervaren.
 • Diverse voordelen: Met TIXEL® Skin Renewal kunt u uw patiënten laten genieten van een verbeterde huidstructuur, een jonger uiterlijk, vermindering van rimpels, betere contouren en verstrakking van de oogleden. Met als resultaat een hoge patiëntentevredenheid.

Diverse artsen en huidtherapeuten in de BeNeLux hebben positieve ervaringen met TIXEL® Skin Renewal. Wilt u ook uw patiënten een mooie stralende huid geven en de voordelen van deze betaalbare en innovatieve behandelingstechnologie in de esthetische geneeskunde en dermatologie ontdekken.

Neem dan zeker contact op met ons, we plannen graag een demo voor u in.  U kan ons altijd telefonisch bereiken op +32 475 25 39 94.     


Meest recent

Meer referenties

Ontdek ook

Hoe kunnen wij u helpen?