Alles wat je moet weten over TIXEL®-behandelingen


Ben je op zoek naar een effectieve en veilige behandeling voor huidverjonging en huidverbetering? Dan zijn TIXEL®-behandelingen wellicht iets voor jou! In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over TIXEL®-behandelingen, inclusief de voordelen, behandelmogelijkheden en technische specificaties. Lees verder om meer te weten te komen over deze innovatieve niet-chirurgische behandeling.

Wat is TIXEL®?

TIXEL® is een innovatief systeem voor gefractioneerde huidvernieuwing met een unieke titanium tip, gepatenteerd door Novoxel®. Het is speciaal ontworpen voor artsen en huidtherapeuten en biedt een veilige en optimale behandeling van verschillende lichaamszones met een hoog comfort voor de patiënt. Wat TIXEL® onderscheidt van andere behandelingen is het feit dat het geen laserstralen of radiofrequentie gebruikt, waardoor het stralingsvrij is. In plaats daarvan werkt TIXEL® met pure, natuurlijke hitte.

Voordelen van TIXEL®-behandelingen

TIXEL®-behandelingen bieden een breed scala aan voordelen voor verschillende huidproblemen en behandelgebieden. Enkele belangrijke voordelen zijn:

  • Verschillende toepassingen: TIXEL® kan gebruikt worden voor de behandeling van glabella-fronsrimpels, ooglidrimpels, acnelittekens, verfrommelde kin, decolleté, voorhoofdfronsrimpels, kraaienpootjes, fronsrimpels, lachrimpels, lipcontouren, halsplooien en nog veel meer.
  • Veelzijdige behandelmogelijkheden: TIXEL® kan worden toegepast op verschillende gebieden van het lichaam, waaronder het gezicht, de hals, het decolleté, de handen, de armen en het lichaam.
  • Geen straling: TIXEL® werkt met pure natuurlijke hitte, waardoor het een veilige en stralingsvrije behandeling is.
  • Steriele titanium tip: De titanium tip van TIXEL® is biocompatibel, steriel en herbruikbaar.
  • Klein & draagbaar: Het TIXEL®-systeem is klein, licht en makkelijk te transporteren.
  • Zo goed als pijnloos: Een verdovende crème is meestal niet nodig bij TIXEL®-behandelingen.
  • Zichtbare verbetering: Patiënten ervaren meestal zichtbare verbetering van hun huidstructuur en een jonger uiterlijk na slechts een maand na de eerste behandeling.
  • Korte downtime: Hoewel de huid na de behandeling gevoelig en rood kan zijn, duurt de downtime meestal slechts 3-4 uur. Gedurende deze tijd kan de behandelde zone aanvoelen alsof de huid verbrand is door de zon.
  • Hoge patiëntentevredenheid: TIXEL®-behandelingen hebben een hoog slagingspercentage en patiënten zijn over het algemeen zeer tevreden met de resultaten.

Behandelingen en technische specificaties

Bij TIXEL®-behandelingen worden verschillende toestellen gebruikt, waaronder Tixel 2, Tixel C en Mezotix. Elk toestel heeft zijn eigen technische specificaties, zoals het energiebron, de aanwezigheid van een titanium tip, de oppervlakte van de tip, het gewicht, de afmetingen en de instellingen. De handstukken worden ook gebruikt in verschillende combinaties, afhankelijk van het toestel. Het is raadzaam om contact op te nemen met MPT International nv voor meer gedetailleerde informatie over de technische specificaties van TIXEL®-behandelingen.

Feedback van artsen en studies

TIXEL®-behandelingen hebben positieve feedback gekregen van artsen en medische professionals. Dr. Christine Dierickx, dermatoloog, heeft bijvoorbeeld verklaard dat de wondhelingsrespons die volgt op fractionele beschadiging van de huid wetenschappelijk voldoende bewezen effectief en veilig is.

Dr. Erik Mertens van Medipolis - Antwerpen (B) prijst de compactheid en gebruiksvriendelijkheid van het Tixel C®-toestel.  Er zijn ook verschillende studies uitgevoerd om de effectiviteit en veiligheid van TIXEL®-behandelingen aan te tonen, waaronder Tixel Eye Rejuvenation-ASLMS-2020 en meer.

Conclusie

TIXEL®-behandelingen bieden een veilige en effectieve oplossing voor huidverjonging, huidverbetering en rimpelbehandeling. Met zijn unieke titanium tip en stralingsvrije benadering is TIXEL® een populaire keuze onder artsen en huidtherapeuten. Neem contact op met MPT International nv voor meer informatie en ontdek of TIXEL®-behandelingen geschikt zijn voor jouw behoeften. Vertrouw op de expertise en knowhow van MPT International nv voor een doelgerichte verzorging met innovatieve technologie en producten.

TIXEL® | MPT: pionier van medische laserapparatuur

TIXEL® | MPT: pionier van medische laserapparatuur

TIXEL®

ONTDEK MEER

Meest recent

Meer referenties

Ontdek ook

Hoe kunnen wij u helpen?