De voordelen van gefractioneerde huidvernieuwing voor acnebehandeling


Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die zowel tieners als volwassenen treft. Het kan leiden tot ontstekingen, puistjes en littekens, wat veel impact kan hebben op iemands zelfvertrouwen en kwaliteit van leven. Gelukkig zijn er verschillende behandelingsopties beschikbaar om acne te verminderen en de huid te verbeteren. Een van deze innovatieve behandelingen is gefractioneerde huidvernieuwing met behulp van TIXEL®.

Wat is gefractioneerde huidvernieuwing?

Gefractioneerde huidvernieuwing is een geavanceerde technologie die gericht is op het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van rimpels en littekens, en het verjongen van de huid. Het maakt gebruik van een uniek systeem, genaamd TIXEL®, dat speciaal is ontworpen voor artsen en huidtherapeuten.

De voordelen van gefractioneerde huidvernieuwing voor acnebehandeling

  1. Effectieve behandeling van acne: Gefractioneerde huidvernieuwing met TIXEL® kan acne effectief verminderen. Het maakt gebruik van natuurlijke hitte om de huid te behandelen, zonder het gebruik van laserstralen of radiofrequentie. Door gericht de getroffen gebieden te behandelen, kan TIXEL® de ontstekingen verminderen en de genezing bevorderen.
  2. Verbetert de huidtextuur: Acne kan vaak gepaard gaan met een oneffen huidtextuur, zoals littekens en putjes. Gefractioneerde huidvernieuwing kan helpen om deze onregelmatigheden te verminderen en de textuur van de huid te verbeteren. TIXEL® maakt gebruik van een steriele titanium tip die de huid zachtjes behandelt, waardoor nieuwe huidcellen worden gestimuleerd en de textuur gelijkmatiger wordt.
  3. Vermindert acne littekens: Acne littekens kunnen langdurig zichtbaar blijven, zelfs nadat de acne is verdwenen. Gefractioneerde huidvernieuwing kan helpen om deze littekens te verminderen. TIXEL® maakt gebruik van gecontroleerde warmte om de huid te behandelen en de aanmaak van nieuw collageen te stimuleren. Dit kan helpen om de littekens geleidelijk te vervagen en de huidstructuur te verbeteren.
  4. Minimale downtime: Een groot voordeel van gefractioneerde huidvernieuwing met TIXEL® is de minimale downtime. Na de behandeling kan de huid gevoelig en rood zijn, vergelijkbaar met een milde zonverbranding. Deze reactie verdwijnt meestal binnen 3-4 uur, waardoor je snel kunt terugkeren naar je dagelijkse activiteiten.
  5. Veilige en comfortabele behandeling: Gefractioneerde huidvernieuwing met TIXEL® is een veilige en comfortabele behandeling. Het wordt uitgevoerd door gekwalificeerde artsen en huidtherapeuten, en het gebruik van natuurlijke hitte zorgt voor een optimale behandeling zonder risico op straling. Bovendien is de procedure vrijwel pijnloos, waardoor verdovende crèmes niet nodig zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u meer wilt weten over de voordelen van gefractioneerde huidvernieuwing voor acnebehandeling, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team van experts bij MPT International nv staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerde informatie over onze behandelingen en technologieën.

Contactgegevens:


Meest recent

Meer referenties

Ontdek ook

Hoe kunnen wij u helpen?