Hoe TIXEL® kan helpen bij het verminderen van littekens


Littekens kunnen een bron van ongemak en onzekerheid zijn voor veel mensen. Gelukkig is er de Tixel®  een innovatieve nieuwe behandelingstechniek in de wereld van de esthetische geneeskunde, het heeft een grote belofte getoond voor het behandelen van tal van huidproblemen - waaronder het verminderen van littekens en het verbeteren van de algehele huidconditie. In dit artikel zullen we bespreken hoe TIXEL® werkt en welke behandelingsopties het biedt.

Wat is TIXEL®?

Tixel gebruikt hitte-energie om de huid te herstellen en te regenereren. De Tixel® maakt gebruik van een titanium kop die wordt verhit tot een temperatuur die vergelijkbaar is met dat van een laser. Deze hitte wordt vervolgens overgebracht naar de huid, waar het een therapeutisch effect heeft.

Voordelen van TIXEL® bij littekenvermindering

TIXEL® biedt verschillende voordelen als het gaat om littekenvermindering en huidverbetering:

  1. Tixel® biedt meerdere voordelen ten opzichte van andere schoonheidsbehandelingen. Allereerst, omdat het een thermisch apparaat is zijn er geen risico's van laser-geïnduceerde UV-schade. Bovendien omdat Tixel® geen gebruik maakt van chemicaliën of injecties zijn er geen risico's van allergische reacties of infecties.
  2. Behandelplan: meestal worden 4 sessies aanbevolen voor het gewenste resultaat. Het aantal sessies kan variëren afhankelijk van het individu.
  3. Korte downtime: direct na de behandeling kan de huid gevoelig en rood zijn, wat meestal binnen 3-4 uur verdwijnt. Ook kan de behandelde zone enige tijd aanvoelen alsof de huid verbrand is door de zon.
  4. Zichtbare verbetering: Over het algemeen is er een zichtbare verbetering van de huidconditie een maand na de eerste TIXEL®-behandeling.

Conclusie

Tixel® heeft zich bewezen als een veilige en effectieve behandeling voor littekens. Veel patiënten hebben aanzienlijke verbeteringen gemeld na slechts een paar behandelingssessies. Het is een opwindende ontwikkeling in het veld van esthetische geneeskunde en het biedt hoop voor mensen die op zoek zijn naar manieren om hun littekens te verminderen en hun zelfvertrouwen te herstellen.


TIXEL® biedt verschillende modellen

Bij de behandeling met TIXEL® zijn er enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden:

  • TIXEL® biedt verschillende modellen, waaronder de Tixel 2, Tixel C en Mezotix. Deze toestellen hebben verschillende instellingen en behandelopties, afhankelijk van het gewenste resultaat.
  • Hierdoor kan u het model kiezen dat het beste aansluit bij uw behoeften en wensen.

Verschillende studies, zoals "Tixel Eye Rejuvenation-ASLMS-2020" en "Wound Healing Process After Thermomechanical Skin Fractional Vaporization of tissue Friedman et al 2018 Lasers in Surgery and Medicine", hebben ook de effectiviteit en veiligheid van TIXEL® aangetoond.

Contactgegevens

Hoe TIXEL® kan helpen bij het verminderen van littekens is een belangrijk onderwerp in de esthetische geneeskunde. Met de innovatieve technologieën van TIXEL® en de expertise van MPT International nv kunt u vertrouwen op doelgerichte verzorging en effectieve resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Doelgerichte verzorging met medische laserapparatuur - MPT International | MPT: pionier van medische laserapparatuur

Doelgerichte verzorging met medische laserapparatuur - MPT International | MPT: pionier van medische laserapparatuur

Specialist in verkoop en opleiding van medische laserapparatuur. Pionier in medisch lasergebruik sinds 1985. Ontmoet ons team en lees het laatste nieuws.

ONTDEK MEER

Meest recent

Meer referenties

Ontdek ook

Hoe kunnen wij u helpen?