Cosmeceuticals zijn onmisbaar in de strijd tegen rimpelsCosmeceuticals zijn producten die tussen cosmetica en dermatologische producten in zitten. Ze zijn zeer effectief, zeker als je de juiste producten gebruikt. 

Maak kennis met de producten van AQ Skin Solutions® 

De cosmeceutische serums van AQ Skin Solutions® zijn uniek: ze zijn de enige ter wereld die geconditioneerde groeifactoren van menselijke fibroblasten bevatten

Medisch onderzoek heeft aangetoond dat deze gepatenteerde technologie het potentieel biedt om het celverouderingsproces om te keren, littekens te vervagen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren met betrekking tot huid, haarzakjes en vaginale wanden.

BEKIJK DE VERKOOPPUNTEN VAN AQ SKIN SOLUTIONSProducten voor het gelaat

AQ Active Serum

AQ active serum maakt gebruik van de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren van fibroblasten van een hoge zuiverheid. Ze zijn verantwoordelijk voor het natuurlijke onderhoud van de huidcellen. Het dagelijks aanbrengen van AQ active serum kan de verschijning van fijne lijntjes en rimpels drastisch verminderen.

AQ Eye Serum

AQ Eye serum is de oplossing voor vermoeide ogen en donkere kringen. AQ Eye serum stimuleert het natuurlijke proces van de huidvernieuwing door een verhoogde microcirculatie in gang te zetten, de stevigheid te bevorderen en het verschijnen van donkere kringen onder de ogen te verminderen.

AQ Recovery Serum

AQ recovery serum is een product van farmaceutische kwaliteit met de hoogste concentratie van natuurlijke menselijke groeifactoren. Het aanbrengen van groeifactoren op de huid kan tekenen van veroudering omkeren en de celvernieuwing van de huid stimuleren om een stralende, glanzende huid te krijgen. Het AQ recovery serum is ontwikkeld om de natuurlijke herstelprocessen van de huid te verbeteren, de aanmaak van collageen te stimuleren en een gezonde bloedsomloop en celvernieuwing te bevorderen.

AQ Repair Mask

De epidermale groeifactoren, natuurlijke oliën en fruitextracten in het AQ Repair Mask verhogen de hydratatie van de huid. De kalmerende eigenschappen verminderen jeuk en roodheid

AQ Lash serum

AQ Lash Serum is een veilige en natuurlijke oplossing voor langere, vollere en donkerdere wimpers en wenkbrauwen

Producten voor het haar 

AQ Advanced Hair Complex+ serum

AQ advanced hair complex+ serum is een serum van farmaceutische kwaliteit dat haaruitval tegengaat. Het is ontworpen om een gezonde haarproductie te herstellen door de haarfollikels te voeden.

Producten voor het lichaam

AQ Vaginal Rejuvenation System

AQ vaginal rejuvenation system is een topserum met groeifactoren van menselijke stamcellen. Het serum helpt om de natuurlijke vaginale functies te herstellen, droogheid te verzachten en irritatie te verminderen.

AQ Endo-Test serum

AQ Endo-Test is een hormoonvrij serum dat met behulp van groeifactoren van menselijke stamcellen en peptiden de hypofyse en de geslachtsklieren stimuleert om lichaamseigen testosteron aan te maken.

Door het ouder worden of ten gevolge van sommige ziektes kan het testosterongehalte in het bloed onder het normale niveau zakken. Door een testosterontekort kunnen er klachten ontstaan zoals afname van het libido, depressieve gevoelens, botontkalking of dikker worden.

Ook vrouwen kunnen het serum veilig gebruiken. Het AQ Endo-Test serum draagt bij tot het algemene energieniveau, stimuleert de productie van het vrouwelijk hormoon oestradiol en verhoogt het libido.

Ben jij op zoek naar de beste cosmeceuticals op de markt? 

Neem een kijkje op onze website

Contacteer ons en plaats een bestelling

Meest recent

Meer referenties

Ontdek ook

Hoe kunnen wij u helpen?