Wat is de meest doeltreffende rimpelbehandeling?Ben je op zoek naar de beste producten om rimpels te bestrijden? Dan heb je verschillende opties. Afhankelijk van de huid van je klant, kan je opteren voor huidverbeterende producten of apparaten die de huid doen herleven en slechts na 4 behandelingen zorgen voor een zichtbaar betere huid. 

Cosmeceuticals: de oplossing tegen rimpels 

De cosmeceutische serums van AQ Skin Solutions® zijn uniek: ze zijn de enige ter wereld die geconditioneerde groeifactoren van menselijke fibroblasten bevatten.

Medisch onderzoek heeft aangetoond dat deze gepatenteerde technologie het potentieel biedt om het celverouderingsproces om te keren, littekens te vervagen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren met betrekking tot huid, haarzakjes en vaginale wanden.

Zichtbare huidverbetering met Tixel®

De Tixel® behandeling is een erg doeltreffende methode voor huidverjonging. Het innovatief apparaat werd speciaal ontworpen voor artsen en dankt zijn werking aan thermomechanische ablatie (TMA). Het maakt, met andere woorden, gebruik van warmte (400°C) om de huid te verjongen en is bijgevolg stralingsvrij.

Bekijk de resultaten van enkele Tixel-behandelingen

Wil jij meer weten over de doeltreffende rimpelbehandelingen van MPT? 

Neem contact met ons op

Meest recent

Meer referenties

Ontdek ook

Hoe kunnen wij u helpen?