Wat is de meest effectieve littekenbehandeling?Heb jij littekens na een operatie of door het slecht genezen van een wonde? Of heb je last van striemen? Dan hebben wij goed nieuws: je kunt je littekens laten behandelen, zodat ze bijna onzichtbaar worden. 

Behandeling met Tixel®

Tixel® is een huidverbeteringsapparaat dat littekens, striae en acnelittekens vermindert. De behandeling is pijnloos, na 3-4 behandelingen heb je het gewenste resultaat. 

De cosmeceutische serums van AQ Skin Solutions®

De cosmeceutische serums van AQ Skin Solutions® zijn uniek omdat ze de enige ter wereld zijn die geconditioneerde groeifactoren van menselijke fibroblasten bevatten.

Medisch onderzoek heeft aangetoond dat deze gepatenteerde technologie het potentieel biedt om littekens te vervagen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren met betrekking tot huid, haarzakjes en vaginale wanden.

Menselijke groeifactoren geven het lichaam het vermogen om zichzelf te verdedigen na operaties, bij blootstelling aan UV-straling en bij brand- en andere wonden.

Combineer het serum met de Tixel® behandeling voor het beste resultaat

Het meest effectieve serum van AQ Skin Solutions is de beste aanvulling op conventionele verjongingstherapieën, zoals lasers, Tixel® of microneedling, om littekens en striemen te verminderen.

Laat je adviseren door de specialisten van MPT International over hoe je littekens het beste behandelt.

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN

Meest recent

Meer referenties

Ontdek ook

Hoe kunnen wij u helpen?